Handige sleutelaar?

Werken bij Hali liften biedt je kansen en uitdagingen op technisch gebied.

Hans Merlijn

Directeur

Wat zoeken wij?

Ben jij handig en leergierig, maar onervaren in de liftbranche?

Van harte welkom. We leren jou het vak. Dus je start in het team dat de modernisering van liften uitvoert. Onder begeleiding van een leermeester en onze bouwteamjongens leer je de kneepjes van het vak. Bij een modernisering van een lift ben je van a tot z betrokken. Dus van sloop tot oplevering ,jij voert het uit. Afhankelijk van de opdracht installeer je nieuwe besturingssystemen, liftdeuren, panelen, kabels, machinekamers, liftwanden, liftvloeren. Je krijgt dus te maken met hydrauliek, elektrotechniek, mechanica. 

Wat neem je mee? 

Je bent net klaar met je mbo opleiding,  hebt vmbo-techniek, havo of vwo of een niet afgeronde mbo opleiding. Je bent technisch handig en durft aan te pakken. Je bent leergierig en wil je zelf ontwikkelend. Je begrijpt dat je dat samen doet onder begeleiding van een ervaren collega. Structuur en orde en netheid vind je belangrijk. Je kan werken met een pc en begrijpt dat veilig werken zeer belangrijk is. Je houdt van puzzelen, ontdekken, procesmatig werken.  Enige kennis van hydrauliek, pneumatiek, metaalbewerking, bouwkunde, elektrotechniek, besturingssystemen, schema lezen is top. Je raakt niet snel in de stress als iets niet lukt en je durft hulp te vragen. Je beheerst de Nederlandse taal voldoende en een beetje Engels is handig. Je hebt een rijbewijs B. Je bent bereid om na een intensief opleidingstraject opgenomen te worden in de 24uurs servicedienst.

Wat bieden we jou?

  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro; 13 extra vrije dagen op jaarbasis; 
  • Een bruto maandsalaris dat ruim boven de CAO schalen zit: afhankelijk van kennis en ervaring minimaal €2300;
  • Een hele goede storingsdienstvergoeding als je voldoende opgeleid bent;
  • Je eigen bedrijfsauto na opleiding;   
  • Een werkgever die stimuleert om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling;
  • Alle opleiding, training en middelen om je werk te kunnen doen.

Zien we je in Amsterdam? Kom jij techniek proeven bij ons? Meer weten? Bel of app Luc (06-41297624) of mail een kort bericht naar Luc@lwpa.nl
 

Ben jij handig en leergierig, maar onervaren in de liftbranche?

Ben jij onze

nieuwe collega?